Program 2. online session

Kære alle

Her er program for anden kursusgang i vores fælles community. Sidste gang kom I alle godt i gang i jeres communityteams, og fik lavet de første Amarhalshug-aftaler for jeres videre fælles forløb. Denne gang har vi forsøgt at lave et program, hvor I både får noget fagligt indspark, en leg samt mulighed og rum for at videreudvikle på de eksperimenter, som I skal afprøve i uge 48. Inden dagen er omme, skulle I gerne have en god plan for, hvem, hvad og hvornår jeres didaktiske designeksperimenter er og skal foregå.

Program

14.00 – 14.15 Velkomst og siden sidst ​
14.15 – 14.35 Opsamling i communityteams​
14.35 – 15.00 Eksempler på DLtP – nu med LEG!​
15.05 – 15-45 Planlægning i communityteams​
15.45 – 16.00 Fælles opsamling ​

Alle onlinemøder foregår på dette Zoomlink, og vi anbefaler, at alle sidder ved egen computer med eget headset. Husk at tjekke lyd og mikrofon inden mødet.

https://kpdk.zoom.us/j/65475957958pwd=ODYrWmdjNCs1dFdlcWtUamJoUGE3dz09

Som forberedelse anbefaler vi, at I dykker lidt rundt i de forskellige ressourcer, der allerede nu ligger på forsiden af vores community. Lyt en Podcast og læs en artikel, når og hvis du får tid. Ellers vil vi selvfølgelig anbefale jer at følge de aftaler, I har lavet i jeres communityteam og glæde jer til endnu en god dag med hinanden og os!

At være i netværk er også at give, så del endelig gode ideer, inspirationslink mv. inde på vores fælles community.

Med venlig hilsen
Kursusteamet 😊