Forside

Velkommen

Distance Learning through Play er et eksplorativt projekt, hvor lærere i Danmark inviteres til at blive en del af et digitalt fællesskab. Her undersøges, hvad god digitalt understøttet undervisning er, hvor legende kvaliteter som kreativitet, samarbejde, engagement og nysgerrig undersøgelse er bærende.

Ved at deltagelse får du adgang til et online kursus, hvor du sammen med andre lærere eksperimenterer med egen undervisning mellem kursusgangene. 

Du vil få masser af inspiration og adgang til gratis online undervisningsmaterialer og andre inspirationsmaterialer udarbejdet i et samarbejde mellem CFU Danmark, dedikerede danske lærere og LEGO Fonden.

Idé-maskinen

Hvem er hvem?

“Hvem er hvem” i en virtuel forelæsningssal, hvor eleverne slukker kameraet, når et spørgsmål/ udsagn ikke passer på dem.

Christoffer Lindved Dithmer


Måske står du og mangler en idé, du kan bruge til at give energi, leg og engagement i din undervisning? Her kan du trække en hurtig idé til planlægningen af din undervisning eller måske har du selv en god idé du vil dele med andre?

Vi har samlet en bunke gode idéer. Du kan se en af dem her – og klikke på ny for at se en anden. Der kommer hele tiden nye idéer til, så kom snart tilbage og få en mere. Har du selv en ide?

Hvis du selv har en idé, der kunne komme med i samlingen så send den til os på mavs@kp.dk.