Forside

Velkommen

Distance Learning through Play er et eksplorativt projekt, hvor lærere i Danmark inviteres til at blive en del af et digitalt fællesskab. Her undersøges, hvad god digitalt understøttet undervisning er, hvor legende kvaliteter som kreativitet, samarbejde, engagement og nysgerrig undersøgelse er bærende.

Ved at deltagelse får du adgang til et online kursus, hvor du sammen med andre lærere eksperimenterer med egen undervisning mellem kursusgangene. 

Du vil få masser af inspiration og adgang til gratis online undervisningsmaterialer og andre inspirationsmaterialer udarbejdet i et samarbejde mellem CFU Danmark, dedikerede danske lærere og LEGO Fonden.

Idé-maskinen

Oprydning

Lad eleverne finde et rodet sted, et syskrin, klædeskab, værelse, værksted eller køkkenskab. Eleverne skal nu tage et billede af området inden oprydning. Eleverne skal sætte en alarm til 60 minutter. Ryd op i 60 minutter og tag et efterbillede og del med resten af klassen. Husk god musik til arbejdet. Eleverne kan også være online 2 og 2 under arbejdet og hyggesnakke imens.


Måske står du og mangler en idé, du kan bruge til at give energi, leg og engagement i din undervisning? Her kan du trække en hurtig idé til planlægningen af din undervisning eller måske har du selv en god idé du vil dele med andre?

Vi har samlet en bunke gode idéer. Du kan se en af dem her – og klikke på ny for at se en anden. Der kommer hele tiden nye idéer til, så kom snart tilbage og få en mere. Har du selv en ide?

Hvis du selv har en idé, der kunne komme med i samlingen så send den til os på mavs@kp.dk.