Forside

Projekt Digital Learning Through Play er et CFU Danmark projekt støttet af LEGO Fonden.  

I projektet har vi sammen med 9 danske folkeskoler undersøgt og eksperimenteret med, hvordan man kan arbejde med kreative og legende tilgange til undervisning med digitale teknologier i og på tværs af fag, målrettet mere motiverede og engagerede elever. 

I projektet er der sammen med skolerne udviklet en lang række modulbaserede ressourcer. Ressourcer, du frit kan benytte, både til at støtte fagteamets samarbejde og fælles eksperimenter med legende undervisning med digitale teknologier, og som inspiration direkte i din undervisning til at arbejde med kreativitet, samarbejde og lærende fællesskaber i og på tværs af fag.  

 

Projektet har også undersøgt mulighederne i at arbejde med legende tilgange i organisationen og det faglige arbejdsfællesskab på skolen. Hertil kan du også hente nemt tilgængelige inspirationsmaterialer, du kan bruge som skoleledelse og PLC. 

Projektet blev afviklet fra januar 2022 til maj 2023.  

 

Du kan finde inspiration både her på hjemmesiden samt på vores facebookside, som begge løbende opdateres med ny inspiration og ressourcer: www.facebook.com/DLtPiSkolen 

 

Har du spørgsmål til projektet, eller har du og din skole behov for inspiration og skolesparring om legende tilgange til undervisning og organisationsudvikling, er du velkommen til at kontakte projektleder Jette Aabo Frydendahl på mail JFRY@KP.DK og TLF 4189 7072 eller Peter Søgaard på mail PESO@VIA.DK og TLF 87552782

 

Friskolen Viborg - Kick Off dag
PlayPlay
Mobilens potentialer
PlayPlay
Leg for alle med CoSpaces
PlayPlay
previous arrow
next arrow
Friskolen Viborg
Mobilens potentialer
Leg for alle med CoSpaces
previous arrow
next arrow