Forside

Velkommen til projekt Digital Learning Through Play

Er du og din skole nysgerrige på:

– at arbejde med legene tilgange med digital teknologi ind i fagene målrettet mere motiverede og engagerede elever?
– at undersøge og afprøve nye mere legende måder at lede, vejlede og samarbejde om undervisning på?

Der er 10 udvalgte skoler med i udviklingsprojekt Digital Learning through Play.

De deltagende skoler er med i et eksplorativt udviklingsprojekt, hvor de sammen med danske CFU-konsulenter, skal eksperimentere med kreative og legende tilgange til den faglige undervisning med digital teknologi. Sammen med skolerne undersøges, hvordan legekvaliteter som kreativitet, samarbejde, fællesskaber, engagement og nysgerrig undersøgelse kan indgå både i den faglige undervisning målrettet mere engagerede og motiverede elever. Projektet undersøger også mulighederne i at arbejde med legende tilgange i skolens måder at samarbejde omkring udvikling af undervisning.

Projektopstart juni 2022 og afslutning marts 2023. Projektet er støttet af LEGO fonden, og det er gratis at deltage i projektet.
Følg projektet på vores facebookside. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Jette Aabo Frydendahl på mail JFRY@KP.DK og TLF 4189 7072,

DLtP kick off dag – Friskolen Viborg

Friskolen Viborg er en af skolerne i projekt Digital Learning through Play. I denne video er de 5 lærerteams  i fuld gang med legende og kreative aktiviteter på kick off dagen i starten af skoleåret.