App - DLtP netværket

Deltag i dette netværk for lærere, vejledere, ledere, konsulenter og andre, der er optaget af hvordan man gennem legende tilgang til digital teknologi kan skabe god og meningsfuld undervisning.

Netværket har fokus på videndeling og gensidig inspiration. Her finder du information om vores App, som frit kan downloades med henblik på deltagelse i netværket. Du kan også deltage i netværket her på platformen. Det kræver blot, at du er registreret og er logget ind.

Erfaringsudveksling og videndeling 

I projekt Digital Learning through Play er vi optagede af deltagernes mange erfaringer, og vi har derfor skabt et rum for lærere, vejledere, ledere, konsulenter og andre interesserede, hvor man kan dele  erfaringer med legende tilgang til digital teknologi i undervisningen. Netværket kan tilgås når du er registreret bruger. Du kan registrere dig på forsiden under “Opret” knappen øverst til højre i menuen, eller direkte i appen, når du har installeret den.

 

Du kan altså deltage i netværket både via app’en og her på platformen. App’en giver dog  mulighed for en mere direkte måde at kommunikere på.

 

Det er helt gratis at deltage i netværket, og man kan til enhver tid slette sit medlemsskab af netværket.

 

Om App’en

I den korte videovejledning vises, hvordan du finder og henter IOS App’en på App Store eller i Androids Play Butik. Der er tale om en App, der er målrettet kommunikation mellem deltagerne i DLtP netværket. For at kunne benytte App’en skal man være registeret bruger. Registreringen sker gennem et link på forsiden af Appen.
Er du registreret i forvejen skal du blot logge ind. Har du glemt dit kodeord vælger du “Glemt kodeord”.
Når man er logget ind i App’en er der mulighed for at sende og modtage beskeder til/fra de øvrige deltagere i netværket. Det er også muligt at deltage i diskussionstråde i og på tværs af fag. Derudover er det også muligt gennem app’en at læse de nyheder, som udgives løbende på vores webplatform.