Så er skolerne i gang

Så kom vi endelig i gang med samarbejdet med lærere og pædagoger i projekt Digital Learning through Play. Alle 9 skolers deltagende lærere, pædagoger, vejledere og ledere tjekkede ind tirsdag til fælles online Kick of, hvor vi alle blev lidt klogere på projektet, hinanden og alle kom godt i gang med samarbejdet CFU konsulenter og lærerteams i mellem. 

 

Flere steder er der de sidste uger også afholdt pop up workshops ude på skolerne, hvor konsulenter og lærerteams har taget de første indledende skridt i de fælles udviklingsprocesser. Der er blevet eksperimenteret, bygget, undret, undersøgt og diskuteret nye tilgange til undervisning i og på tværs af teams, og alle skal nu i gang med at gribe fat i det, der opleves relevant og meningsfuldt for dem og deres elever. 


Projektet er bygget op om en aktionslæringsproces, hvor lærere og konsulenter samarbejder om udvikling og afprøvning af eksperimenter med legende tilgange i den faglige og tværfaglige undervisning med digital teknologi

 

Der er allerede nu er udviklet en række ressourcer, som kan understøtte lærerteams i inspiration, udvikling, gennemførsel og evaluering af undervisningseksperimenter. I kan se og følge de første bud og den videre udvikling af disse, som kommer til at foregå i samarbejde med skolerne under “Ressourcesæt”