Legende evaluering

 • Legende evaluering

  Posted by Admin DLtP on 2. november 2022 klokken 9:38

  Vi nysgerrige på, hvordan man kan arbejde mere legende med evaluering, både som elevgruppe, lærerteam og ledelsesteam. Spørgsmålet er, hvordan vi kan udvikle nye kreative måder at evaluere undervisning på, så det understøtter det gode børneliv og bidrager til engagement og motivation hos både elever og lærere. Her i tråden diskuterer vi, hvordan tegn på begejstring, fællesskab, mening, aktiv deltagelse og eksperimentering kan bringes i spil, når vi har fokus på en mere legende måde at evaluere på.

  Morten Fosgaard svarede for 1 year, 1 måned siden 5 Medlemmer · 5 indlæg
 • 5 indlæg
 • Jette Aabo Frydendahl

  Moderator
  10. november 2022 klokken 12:12

  Få 4 tips til, hvordan du og dit team kan inddrage jeres elever i en mere legende evaluering:

  Grupper

 • Peter Søgaard

  Moderator
  24. november 2022 klokken 10:49

  Mange har arbejdet med kaminhylden som redskab for fællesskabende positiv evalueringskultur – både for teamet, på lærerværelset og i klasseværelset. Del gerne her, hvordan I har brugt det, og hvilke erfaringer I har gjort – både de gode og de mindre gode 😊. Læg også gerne et billede af jeres kaminhylde.

 • Morten Fosgaard

  Medlem
  8. marts 2023 klokken 14:30

  Vi har på Friskolen i Viborg netop lavet en fælles kaminhylde, som vi skal til at tage i brug. Den er for alle, der kommer i huset, hvor vi hylder det, der virker og putter glimmer på, så vi kan inspirere hinanden i huset!

  • Karin Dyrendom

   Medlem
   13. marts 2023 klokken 9:08

   Hvor er den flot! 🤩 må vi bruge billedet til inspiration for andre? 🙂