Digital Learning through Play er skudt i gang

25 Skoledere og lærere fra de 10 deltagende skoler bidrog til opstarten på projektet med en kick-off dag på LEGO Campus  

I projekt Digital Learning through Play er 10 skoler nu klar til, sammen med CFU-konsulenter, at undersøge, hvordan legekvaliteter som kreativitet, samarbejde, fællesskaber, engagement og nysgerrig undersøgelse, kan bringes i spil i undervisningen og skolens organisatoriske praksis.

 

25 ledere og lærere gik på LEGO Campus  legende og eksperimenterende til værks sammen med projektets medarbejdere og LEGOFONDEN, suppleret med et spændende oplæg fra Ann Charlotte Thorsted om den legende organisation.

 

De deltagende skoler får adgang til en række ressourcer, der kan understøtte og inspirere til arbejdet, både på team- og ledelsesniveau. Ressourcerne udvikles løbende og gøres tilgængelige her på sitet, hvor de frit kan benyttes af alle skoler.

 

De deltagende skoler i projektet er:

Deutsche Schule Hadersleben, Lille Bjerg Skole, Skolen på Grundtvigsvej, Uglegårdsskolen, Friskolen Viborg, Fanø skole, Skolen på Amagerbro, Sortebakkeskolen, Nordagerskolen og Skægkærskolen.

 

Vi glæder os meget til samarbejdet med skolernes lærere og ledere og vil benytte lejligheden til at ønske jer alle en dejlig sommerferie.